Ikväll väntar Älvdalen på bortaplan!

Idag reser Lokomotiv till Älvdalen för att möta serieledarna. Älvdalen är som Lokomotiv obesegrat i serien och har till och med vunnit dom flesta matcher med stora siffror.

-Vi har stor respekt för laget, med tanke på hur dom har startat serien. Lyckas vi fokuserar på vårat eget spel, där det handlar om att vara rädd om bollen och försöka behålla bollinnehavet så är jag övertygad om att vi kan störa Älvdalens planer, säger Jani Leskelä.


Laget har tränat bra i veckan och diskussionerna har fortsatt kring alla dessa utvisningar. Sjukläget har förvärrats något, Oskar Lantz, Linus Alander och Charles Karlsson har meddelat att dom kommer inte till start pga sjukdom. Sen tidigare som vi nämnt, Fredrik Rosenblom som lider av ryggproblem har gjort några lättare träningar men inte startklar ännu. Vi saknar även Christian Nybacka och Mikael Glännström till denna match.

-Vi åker upp med 12 utespelare och växlar målvakt till Jonny Eritz. Vi har en otroligt stark trupp med oss, där alla har fått speltid och visat att dom slåss om en plats på planen.

Det kommer bli en mycket tuff match ikväll. Följ oss på Live Rapportering som uppdateras på Facebook.

Dagens Trupp:

Målvakt: Jonny Eritz

Backar: Hampus Karlsson, Dennis Karlsson, Anders Andersson och Marcus Jansson

Center: Stefan Klinga och Mattias Ängstgård

Forward: Robin Klinga, Linus Klinga, Johan Lindström, Niclas Lööf, Martin Liljeqvist och Filip Spennare.