Loket chanslöst mot Alunda

Loket Ladies fick en tuff resa när topplaget Alunda IBF gästade Kopparhallen under söndagen. Bortalaget styrde och ställde ute på planen och kunde vinna med 0-11.

Loket Ladies fick en tuff start på matchen med 0-1 redan efter 01.24 och efter 07.47 gjorde Alunda 0-3. Det blev målmässigt uppförsbacke direkt. Alunda för spelet och Loket Ladies får mest försvara sig. 0-3 stod sig efter 20 minuters spel.

I den andra perioden skapade Loket fler målchanser. Men även här var bortalaget bättre och Loket Ladies får jobba hårt i försvarsspelet. Petra Holm får visa klass i Lokets mål. Ställningen efter 40 minuters spel var 0-6.

Loket hade fått spela väldigt mycket försvarsspel så långt och i sista perioden började man krokna och Alunda bombarderar Petra Holm med 25 skott. Det resulterar att man till slut kan vinna med 0-11.

Loket gör vad man kan och kämpar stenhårt matchen igenom men motståndet var helt enkelt för bra. Nästa helg väntar Kais Mora UIF på bortaplan för Loket Ladies.

Målvakten Petra Holm hade en svettig match. Fick 51 skott emot sig. Petra fick priset som bästa hemmaspelare. Även backen Frida Naess stod för en bra match och var riktigt stark i försvarsarbetet.

IBF Lokomotiv Avesta – Alunda IBF 0-11 (0-3,0-3,0-5)

Skott: 18-51 (5-11,7-15,6-25)