Loket Ladies förlorade i Mora

Det blev förlust för Loket Ladies i bortamatchen mot Kais Mora UIF under söndagen. Hemmalaget var något bättre och kunde vinna med 5-2.

Matchen skulle länge och väl vara målfattig. Det är Kais Mora UIF som har taktpinnen i den första perioden men Loket försvarar sig tämligen bra. Kais Mora UIF lyckas dock hitta nät efter 10.37. Ett mål som visade sig bli periodens enda.

I den andra perioden tar Kais Mora UIF över mer och mer och det tvingar Petra Holm till flera kvalificerade parader. Hemmalaget vinner skotten i den andra perioden med 17-6 och får i slutet av perioden utdelning när man prickar in både 2-0 och 3-0.

I den sista perioden gör Kais Mora UIF 4-0 redan efter 50 sekunder. Men därefter är det Lokomotiv som tar tag i spelet. Man kan göra både 4-1 genom Alexandra Simonsson och 4-2 genom Johanna Berg. Man har sedan också lägen till 4-3 men då hemmamålvakten kunde då visa klass. Istället så kunde Kais Mora UIF göra 5-2 i tom kasse men endast en sekund kvar av matchen.

Loket sliter och kämpar matchen igenom och visar härlig moral i sista perioden när man tar sig tillbaka i matchen genom två snabba mål. Men precis som hela säsongen så är det mycket arbete i motvind. Men över 60 minuter så var Kais Mora UIF det bättre laget och kunde vinna välförtjänt.

Nu är det bara göra en bra träningsvecka för nästa helg väntar två matcher. Hedemora borta på lördag och Storvreta hemma på söndag.

Kais Mora UIF – IBF Lokomotiv Avesta 5-2 (1-0,2-0,2-2)

Skott: 41-26 (14-8,17-6,10-12)