Oavgjort mot Ludvika

Bataljen mot Ludvika slutar med delad poäng.

Ludvika bjöd upp till riktig kamp under söndagsförmiddagen. En match där båda lagen följdes åt genom hela matchen.

2-2, 2-2 och 1-1 visar att det var en otroligt jämn match. Anmärkningsvärt var att Ludvika lyckades kvittera i samtliga periodernas sista minuter, och 5-5 målet kommer när det enbart är fyra sekunder kvar av matchen.

-Mycket olyckligt, där vi tycker att Ludvika spelaren står i målområdet och petar in målet. Men men, är det mål så är det mål. Tungt att tappa en ledning när vi nu var så nära.

Matchen och bollinnehavet vanns av Lokomotiv men det hjälper inte när på andra sidan stod ett starkt krigande Ludvika. -Vi spelar bra, till och med stundtals magisk innebandy. Vi tar ännu ett steg framåt även om vi tappar segern.

Mycket beröm till Fredrik Spennare som åter gör en gigantisk match mellan stolparna idag.

Nästa vecka väntar Gagnef borta, under fredagskvällen.