Oavgjort mot Sätra

Den sena fredagsmatchen i Träffen Arena mellan IK Sätra B och Loket slutade 6-6. Bägge lagen hade öppnat serien med två raka segrar och det var upplagt för en jämn och tät match. Det var också det publiken fick se och slutresultatet 6-6 får anses som rättvist.

Hemmalaget börjar starkast och hinner med att göra både 1-0 och 2-0 innan Loket vaknar till liv. Stefan Klinga och Linus Klinga kan hitta nät under andra halvan av första perioden. 2-2 efter första perioden efter en bra avslutning av Loket.

I den andra perioden är det rejält virrigt i Lokets försvarsspel inledningsvis. Men även här spelar laget upp sig ju längre perioden går. Sätra har ledningen med både 3-2 och 4-3, men Loket kommer tillbaka och kvitterar. 4-4 efter två perioder och det var helt öppet inför sista perioden.

Matchen står och väger fram och tillbaka. Loket såg ut att ha gjort ett avgörande ryck när Marcus Jansson gör 4-5 (14.01) och Mathias Sollander gör 4-6 bara sekunder senare. Hemmalaget mobiliserar ett sista ryck och tar ut målvakten 18.40 och kan gå ifatt till 6-6. Minst sagt snöpligt. Resultatet står sig efter 60 minuters spel och övertid väntade. Under övertiden så var Loket det laget som var det bättre laget och gick verkligen för segern. Men tyvärr ville inte bollen in och Loket fick vända hem till Avesta med en poäng.

Loket kommer tyvärr inte upp i nivå alls denna match. Det finns mycket mer att hämta ur detta lag och det får man chansen att visa kommande helg då Forsbacka gästar Kopparhallen.

IK Sätra B – IBF Lokomotiv Avesta 6-6 (2-2,2-2,2-2)