Säker seger mot Knäppmora

Loket hade inga problem med att besegra division 3-laget Knäppmora AIK under söndagens bortamatch. Trots en ganska loj sista period av Loket så kunde man vinna med 5-12.

Hemmalaget Knäppmora börjar annars piggt och har ledningen både med 1-0 och 2-1. Men när hemmalagets energi mattas av så tar Loket över fullständigt. De första två perioderna dominerar Loket stort. Man får ett bra träningspass i anfallsspel. Loket leder med hela 3-11 efter 40 minuters innebandy. I den sista perioden så är det ett ganska tamt Lokomotiv och Knäppmora höll då uppe spelet väl och hemmalaget vinner faktiskt den sista perioden.

Totalt sett en helt okej genomförd match i två perioder men den sista perioden får vi kasta i papperskorgen. Nu får laget göra en bra träningsvecka och sedan börja ladda för DM kommande helg i Falun.

Robert Lilja sätter här ett av många vackra mål för Loket!

Knäppmora AIK – IBF Lokomotiv Avesta 5-12

Poängplockare Lokomotiv: Mathias Sollander 4+1, Jonas Ahlin 0+4, Tobias Lilja 3+0, Robert Lilja 2+1, Melker Blomberg 1+2, Anton Blomberg 1+1, Andreas Danielsson 1+0, Dennis Karlsson 0+1, David Ahlin 0+1 och Mattias Änstgård 0+1.