Säker seger mot Strömsbro DJ19

Loket hade inga större problem att besegra Strömsbro DJ19 under söndagen. Loket tog kommandot redan från start och kunde vinna komfortabelt med 3-9.

Lisa Hedin trycker in 0-1 redan i första bytet. Loket hade rejäl energi i första perioden och malde på mot Strömsbro-kassen. Strömsbro stack också upp men då briljerade Vilma Hedin i Loket-buren. Loket har en rättvis ledning med 0-3 efter 20 minuters spel.

Den andra perioden blir jämnare. Strömsbro kostar på sig att missa en straff. På det efterföljande boxplayet för Loket så sätter Sandra Bergman 0-4. Loket skapar massvis med målchanser med snabba omställningar, men även Vilma Hedin fick jobba. Loket har 1-5 att gå på inför tredje perioden.

Strömsbro reducerar till 2-5 i början av tredje och fick energi av målet samtidigt som Loket uppträdde lite stressat. Men fem minuter in i tredje så skickar Lina Nilsson in 2-6 och Strömsbro inledande offensiv dog av. Resten av matchen har Loket stenkoll på. Det var bara en frågan om hur stor segern skulle bli. Det stannade till slut vid 3-9.

Totalt sett en bra genomförd match av Loket. Man var minst en klass bättre än det unga motståndet. Man hade en härlig energi i spelet som lovar gott inför fortsättningen. Nästa helg spelar laget hemma mot Sandviken. Då lär det sannolikt bli en tuffare match.

Strömsbro DJ19 – IBF Lokomotiv Avesta 3-9 (0-3,1-2,2-4)

Skott: 26-37 (8-16,11-8,7-13)

Period 1
Mål 00:37 0-1 Lisa Hedin (Therése Tillenius) IBF Lokomotiv Avesta
Mål 06:10 0-2 Josefine Abrahamsson (Felicia Gävert) IBF Lokomotiv Avesta
Mål 18:04 0-3 Emma Wallin (Felicia Gävert) IBF Lokomotiv Avesta

Period 2
Utvisning 03:55 Josefin Karlsson (Otillåten trängning, 2 min) IBF Lokomotiv Avesta
Missad straff 03:55 Ellen Sundstrand Strömsbro IF DJ19
Mål 05:53 0-4 Sandra Bergman (Josefine Abrahamsson) IBF Lokomotiv Avesta
Mål 07:41 0-5 Lisa Hedin (Therése Tillenius) IBF Lokomotiv Avesta
Mål 10:16 1-5 Tova Värjö Strömsbro IF DJ19