Slut på säsongen..

Lokomotiv och Spraxkya spelade under söndagsförmiddagen en direkt avgörande seriefinal i Ornäs Sporthall. Hemmalaget Spraxkya visade sig vara det något starkare laget och kunde vinna med 4-3. Därmed är säsongen över för Lokomotiv.

Lokomotiv startar matchen bra och leder med 2-0 efter första perioden. Men därefter tappar Loket initiativet i matchen och Spraxkya kan ta över spelet. Man får också in 1-2 och kontakt i den andra perioden. I den tredje perioden går Spraxkya snabbt fram till 3-2. Loket kan dock kvittera till 3-3. Men till slut så är Spraxkya det starkare laget för dagen och kan sätta 4-3, vilket blir slutresultat.

Därmed vinner Spraxkya division 5 södra före Loket. Vi gratulerar Spraxkya och önskar dem lycka till i kvalet.

För Lokomotiv som inför säsongen tog steget in i det officiella seriesystemet har säsongen var långt över förväntan. Man hade som mål med säsongen att bara gå ut och ha kul. Det blev ett surt slut på en annars fantastisk säsong.

Från Lokomotivs sida vill vi tacka vår publik och våra sponsorer för erat stöd.