Storseger för Loket Ladies mot Sandviken

Loket Ladies är tillbaka på vinnarspåret. Detta efter en kassaskåpssäker 8-3 seger mot Sandvikens AIK hemma i Kopparhallen under lördagen. En stark andra period blir avgörande där Loket Ladies går ifrån rejält i målprotokollet.

Det var nya tränaren Marcus Andersson första seger med Loket Ladies och det var en nöjd tränare efteråt..

– Vi kommer ut och spelar med full energi idag och även om inte utdelningen kommer direkt i första är jag inte orolig, tjejerna jobbar hårt och är värda segern från första minuten. Petra kommer upp i en fantastiskt nivå och har 88.5% och Tessan visar vilken ledare hon är med 4+2.

Taktiskt så spelar vi en väldigt bra match där vi sätter försvarspelet och släpper bara 3 mål och inget de första 37 minuterna. Vi lyckas använda oss av den stora planen och får till både press och försvarspel även fast det fortfarande relativt nytt. Vi skjuter även 40skott vilket är riktigt bra.

Jag är nöjd med allas jobb och slit och fortsätter vi så här har vi en grym avslutning att bjuda på, så kom och kolla på loket ladies!

IBF Lokomotiv Avesta – Sandvikens AIK 8-3 (1-0,5-1,2-2)

Mål 03:00 3-0 Therése Tillenius (Sandra Bergman) IBF Lokomotiv Avesta
Utvisning 06:43 Julia Blomqvist (Otillåten trängning, 2 min) IBF Lokomotiv Avesta
Mål 11:31 4-0 Therése Tillenius (Josefin Berg) IBF Lokomotiv Avesta
Mål 14:17 5-0 Josefin Berg (Therése Tillenius) IBF Lokomotiv Avesta
Time Out – Borta 15:21 Sandvikens AIK
Utvisning 15:30 Julia Blomqvist (Slag, 2 min) IBF Lokomotiv Avesta
Mål 17:33 5-1 Alexandra Dahlund (Fanny Wembrand) Sandvikens AIK
Utvisning 18:13 Alva Eriksson (Slag, 2 min) Sandvikens AIK
Mål 19:58 6-1 Therése Tillenius (Cecilia Nyström) IBF Lokomotiv Avesta