Tappert Loket Ladies föll mot Hagunda

Loket Ladies stod för en spelmässigt bra insats mot Hagunda IF när lagen drabbade samman i Kopparhallen under söndagen, men trots det ville det sig inte denna gång heller, gästande Hagunda kunde vinna med 4-6.

I den första perioden har Hagunda en mycket boll och kastar iväg en hel del skott emot Petra Holm i Loket-kassen. Men Loket försvarar sig bra och sticker upp i kontringar. Någonting som funkade då första periodens enda mål gjorde av Lokets Frida Södergren 09.32 in i matchen.

I den andra perioden skulle Hagunda få bättre betalt för sitt övertag. Loket krigar stenhårt i försvaret men Hagunda har mer spets i den andra perioden. Gästerna kan pricka in 4 mål bakom en för dagen storspelande Petra Holm i Loket-kassen. Tessan Tillenius och Frida Södergren hittade nät för Loket i den andra perioden. ställning 3-4 efter 40 minuters innebandy.

I den sista perioden gör Loket 4-4 redan efter 7 sekunder när Tessan Tillenius trycker in bollen i nät. Då har Loket momentum i matchen och gästerna tvingas till time-out 3.26. Loket har chanser att göra 5-4 men Hagunda kommer tillbaka spelmässigt och kan göra både 4-5 och 4-6, vilket också blir slutresultat.

Loket står upp väldigt bra mot ett bra Hagunda. Många delar i spelet är på rätt väg. Det är fortsatt hårt jobb som gäller men dey känns som Loket närmar sig första poängen. Förhoppningsvis kommer det nästa helg då man ställs emot Arlanda på bortagolv.