Uddamålsförlust mot Storvik

Lördagens hemmamatch mot serieledande Storvik slutade med förlust 4-5. Alltså precis som i premiären.

Annars började Loket riktigt bra målmässigt och har ledningen med 2-0 i första perioden efter att Frida Södergren varit pigg och gjort ett mål själv och även varit inblandad i det andra. Men trots det var det Storvik som dominerade i första perioden. Lokets burväktare Vilma Hedin visade upp strålande målvaktsspel. Storvik får in reducering i slutet av första akten.

Lokets burväktare Vilma Hedin storspelade och var bäst på planen

I den andra perioden känns det som spelet jämnas ut. Men då har gästerna bättre skärpa i avsluten och kan psykologiskt göra 2-3 i slutsekunderna av perioden. Vilket skapade ett visst momentum för Storvik inför den tredje perioden.

Den tredje perioden svänger fram och tillbaka. Loket börjar bäst och efter 1.56 hade Loket gjort både 3-3 av Cecilia Nyström och 4-3 genom Ella Wallin. Men till slut skulle det visa sig att Storvik var det något bättre laget. 12.48 kan Storvik återigen sätta sig i förarsätet när man trycker in 4-5. Ett resultat som står sig matchen ut.

En tung förlust såklart och nu får laget träna bra och sedan börja blicka fram emot nästa match som spelas 19 november borta mot Strömsbro.

IBF Lokomotiv Avesta – Storviks IF 4-5 (2-1,0-2,2-2)

Utvisning 16:47 Johanna Lundmark (Slag, 2 min) Storviks IF
Utvisning 19:54 Johanna Bergqvist (Osportsligt uppträdande, 2+10 min) Storviks IF