Lär känna Loket Ladies – del 1

Dags att ta tempen på damlaget inför kommande säsong. Loket är mycket stolta över att man har så mycket kvalitet i damtruppen, även om truppen i dagsläget är tunn och behöver breddas. Något som damlagets sportgrupp jobbar hårt med just nu. Laget är mycket ambitiösa och nästa vecka drar man igång fysträningen. Vi kommer här på hemsidan att presentera spelare och deras tankar. Först ut två backar som kommer bli viktiga kuggar i det defensiva, Amanda Tillenius och Josefin Karlsson.

Amanda Tillenius

Född: 1995
Position: Back
Left/Right: Left
Moderklubb: Krylbo AIS
Tidigare klubbar: Krylbo AIS, Sala Silverstaden IBK

Hur vill du beskriva dig som spelare?
Jag skulle säga att jag är en lugn spelare, en spelfördelare. Jag är även en stabil back med ett bra skott och god spelförståelse.

Tankar om kommande säsong:
Jag är så taggade på den kommande säsongen! Vill att den ska börja nu! Men det känns skönt med lite nytändning i laget med ny regi och förening! Det Kommer bli kul att representera Loket! Det kommer bli en kul och utvecklande säsong tror jag både för mig själv och hela laget.

 

Josefin Karlsson

Född: 1987
Position: Back
Right/Left: Left
Moderklubb: Krylbo AIS
Tidigare klubbar: Krylbo AIS

Hur vill du beskriva dig som spelare?
– Jag vet inte riktigt, ganska dryg för motståndarna att möta hoppas jag. Bra på att täcka skott!

Dina tankar om kommande säsong?
– Ser sjukt mycket fram emot säsongen! Vi är ett grymt gäng och jag tror vi har en väldigt spännande och rolig säsong framför oss.