En seger, två förluster

Förluster mot Insjön (div 2) och KFUM Falun (div 3), seger mot Säter (div 5). Det blev resultaten från lördagens DM i Falun. Loket blev därmed trea i gruppen och fick åka hem.

Matcherna spelades 2*20 rullande tid.

Lokomotiv – Insjön 1-6

15

Insjön visade upp ett härlig teknik och passningsspel och man förstår varför laget tagit klivet upp i Division 2. Loket fick nästan enbart koncentrera sig på hålla rent framför egen kasse. I den första perioden hade Insjön dessutom ett fantastiskt skytte vilket gjorde att man ledde med hela 5-0. I den andra perioden Loket mer rätt i försvaret och kunde blockera fler skott. Hur som helst fick man en rejäl genomkörare i försvarsträning här.

Poängplockare Lokomotiv: Mattias Änstgård 1+0, Linus Alander 0+1.

Lokomotiv – KFUM Falun 0-3

7

Siffror som inte vara talande för matchbilden. KFUM gör sitt andra och tredje mål sista minuten. Innan dess hade matchen varit relativt jämn med chanser åt bägge håll. Tyvärr lyckades inte Loket få hål på KFUM’s målvakt och fick inkassera en rätt tung förlust till slut. Ändå spel som lovade gott inför den sista och betydelselösa matchen mot Säter.

Lokomotiv – Säter 6-2

30

Lagen vann varsin match mot varandra förra säsongen i division 5. Men här var Loket tyngre och man fick dessutom rejält med fart på målgörandet efter bara ett mål på de två inledande matcher. Noterbart att Hampus Karlsson fått kliva upp som forward och noterades för fyra mål.

Poängplockare Lokomotiv: Hampus Karlsson 4+0, Fredrik Rosenblom 1+1, Linus Alander 1+0, Anders Andersson 0+1, Daniel Wennesjö 0+1, Dennis Karlsson 0+1, Niklas Lööv 0+1, Mattias Änstgård 0+1

Totalt sett en trevlig dag för spelarna samt ett bra startskott på säsongen. Nästa helg väntar träningsmatch mot Hedemora hemma i Loketborgen.