Förlust mot IBF Falun Ungdom

Det blev förlust för Loket Ladies när IBF Falun Ungdom gästade Kopparhallen under fredagskvällen. Gästerna var mer effektiva och kunde vinna med 3-6, i en övrigt relativt jämn tillställning.

Loket Ladies kommer ut bra och gör en bra första period. Man sätter försvarsspelet bra och en spelsugen Tessan Tillenius kunde hitta nät två gånger. 2-0 till Loket Ladies efter den första perioden. Ett rättvist resultat då Loket var hetare.

I den andra perioden tappar Loket initiativet och gästerna gör tidigt 2-1 och får energi av målet. Matchbilden svänger över och det är IBF Falun Ungdom som är hetast i den andra perioden. Man går både ikapp och förbi. 2-4 efter två perioder. Och det är en period som Loket får ta och kasta i soptunnan.

I den tredje perioden sätter Tessan Tillenius 3-4 redan efter 13 sekunder. Då är det match på allvar igen. Loket har chanser också för kvittering men bollen vill liksom inte studsa rätt just nu. Laget krigar och jobbar men får inte mycket gratis. Istället kan IBF Falun Ungdom rinna iväg och vinna med 3-6.

En ny tung förlust för Loket Ladies. Nu är det bara hårt jobb som gäller för att vända denna negativa trend. Det är trots allt i motvind som draken reser sig. Ny match nästa helg borta mot Stenhagen.

IBF Lokomotiv Avesta – IBF Falun Ungdom 3-6 (2-0,0-4,1-2)

Skott: 26-23 (9-8,6-9,11-6)