Fortsatt tungt för Loket Ladies

Det går fortsatt tungt för Loket Ladies. Idag fick laget se sig besegrat av Stenhagens KK med 7-1. De sista 4 minuterna av den andra perioden blir avgörande där Stenhagen kan gå ifrån 2-1 till 6-1 och mer eller mindre stänga matchen.

Loket får en smakstart när Alexandra Simonsson kan göra 0-1 redan efter 01.55. Loket spelar tight försvarsspel och Stenhagen får jobba för att skapa målchanser. Dock så får man in 1-1, 12.01. Ett resultat som står sig till pausvila. Loket hade gjort en bra period.

I den andra tar Stenhagen över mer och mer och Loket har svårt att skapa något framåt. Stenhagen vinner skotten med 16-3. Loket uppträder väldigt passivt i slutskedet av perioden och där kan Stenhagen göra ett avgörande ryck. Fyra baklängesmål de sista fyra minuterna av period 2 kändes minst sagt olustigt.

Inför den tredje perioden var det uppryckning som gällde. Det fick vi också se. Stenhagen gör dock 7-1 redan efter 24 sekunder. Men därefter står Loket upp bra och skapar också chanser för att snygga till siffrorna men bollen ville inte in. En relativt jämn tredje period.

Totalt sett gör Loket två bra perioder försvarsmässigt men man blir brutalt straffade under de perioder man inte är på tårna. Framåt så har det låst sig och bollarna vill inte sitta just nu. Det är bara hårt jobb som gäller framöver. Nu får Loket göra en bra träningsvecka för nästa lördag möter man Sirius på bortaplan, en ny tuff match.

Stenhagens KK – IBF Lokomotiv Avesta 7-1 (1-1,5-0,1-0)

Skott: 34-12 (9-4,16-3,9-5)