Från toppen till botten under 60 minuter.

Så kan man sammanställa dagens bortamatch mot Nås. Seger (9-11) (3-7, 3-2 och 3-2)

Vi börjar otroligt bra och det dröjer inte länge förrän vi har en ledning med 1-0. Detta flyter bara på i början, redan efter 8 minuter så har vi utökat till 5-0 innan Nås vaknar till liv. Vi har första perioden helt under kontroll och vaskar fram otroligt mycket chanser under första perioden. När slutsignalen går för första perioden så leder vi med hela 7-3.

Nu börjar Nås verkligen vakna till liv, eller snarare deras nummer 35 som var matchens gigant, återkommer till detta. Andra perioden blir mycket jämnare och Nås rycker upp sig. Vinner andra perioden med 3-2. Resultat efter andra perioden 6-9 till oss.

Sen kommer våran botten period, mycket utvisningar (detta hade vi redan i andra perioden också) som gör att spelet blir sönderryckt. Nås nr 35 (som gjorde sju av Nås nio mål) vaknar verkligen till liv. Nås gör 9-10 redan när vi spelat ca 10 minuter av sista perioden. Här står matchen och gungar fram och tillbaka och en viss fördel till Nås som jagar kvitteringen. Som tur är för oss så drar dom på sig en utvisning i sista minuterna och det gör att vi får det lättare och Marcus Jansson kan sätta åter sista avgörande målet i tom kasse.

Idag kan vi konstatera att vi går verkligen i vågor under en match. Från att spelat FANTASTISK innebandy till botten. Mycket blir av att vi åter sitter utvisade alldeles för ofta. Vi är givetvis stolta över dessa tre poäng men är helt övertygad om vi spelat som vi gjorde första halvan av matchen så skulle siffrorna varit nått helt annat. Vi försöker lära oss av detta och fortsätter att jobba med vårat eget spel.

Dagen PLUS: Helt klart vårat PowerPlay som var fenomenalt!!

Dagens MINUS: Åter våra utvisningar.

Dagens citat: Ska vi spela så här varje match så kommer det kännas att man är 60år gammal, tanke på hur hjärtat slog under matchen…

Nästa match hemma Söndagen den 1 November klockan 18:15. För motståndet står Sundborn GOIF.