Klinten – Lokomotiv 3 – 8

Söndag morgon och för motståndet står Klintens IK för. Laget har visat att dom kan vara med och rubba topplagen. Inte minst förra helgen emot Säter där man fick tillslut udda måls förlust (6-5).

Men vi satte ribban direkt och vann första perioden med 5-0 och kunde spela mer avslappnat dom sista perioderna. Tyvärr så blev spelet ryckt av flera utvisningar och skapade lite oreda i laget. Klinten fick in några bollar bakom annars suveräne Anton Blomberg som gjorde en kanon insats genom hela matchen.

Matchen slutar tillslut med seger 8-3, efter att spelat 2-2 och 1-1 i dom två sista perioderna. Målet med matchen var att våga äga bollen och försöka styra matchen. Vi lyckades mycket väl där vi hade en bollinnehav på ca 60% genom matchen.

Kul att samtliga tre kedjor var inblandad i målen. Bäst gick kedjan med Mattias Änstgård, Fredrik Rosenblom och Viktor Lyckman som skapade mycket oreda i Klintens försvar. Kedjan är mycket stark och svår att ta bollen ifrån. Vi tar åter ett steg framåt och nästa helg väntar Ludvika hemma i Loketborgen. Senast lagen möttes så kvitterade Ludvika med några få sekunder kvar av matchen. VI HAR EN VISS REVANSCH att plocka här!!! Lovar att ett TAGGAT Loket kommer till spelplanen!