Loket Ladies besegrade Sandviken!

Loket Ladies tog under lördagen sin andra raka seger när man besegrade serietvåan Sandvikens AIK hemma i Kopparhallen med 7-5. En stark tredje period av Loket blev avgörande.

Loket öppnar matchen bra när en för dagen stekhet Johanna Berg skickar in 1-0 redan efter 2.30. Loket fortsätter att vara det bättre laget. Frida Södergren kan kort senare också göra 2-0. Sedan skapas det målchanser åt bägge håll men Loket kan gå till periodpaus med 2-0.

I den andra rivstartar Loket och återigen är det Johanna Berg som hittar nät och 3-0 var ett faktum, 5.54. Men därefter glider matchen mer och mer över till Sandviken. Bortalaget kan gå från 3-0 till 3-3 innan periodvila. Ska dock tilläggas att Loket skapade en hel del målchanser i mittenakten men Sandvikens målvakt stod för ett bra spel.

I den tredje perioden kom Loket ut som ett nytt lag och tog verkligen tag i spelet och dominerade då stort. Sandra Bergman hade kommit in från avbytarbänken och visade upp en härlig energi mot ett alltmer tröttkört Sandviken. Loket kan också rinna ifrån i målprotokollet. Frida Södergren hade en bra dag i Kopparhallen och stod för två mål i sista perioden, totalt tre kassar från Frida. Loket kan vinna rättvist med 7-5.

Totalt sett en bra match av Loket även om man dippar i den andra perioden. Men man visar styrka i den tredje perioden. Laget börjar hitta alltmer rätt och nästa helg reser laget till Mora för att möta Kais Mora UIF 2. Loket tuffar på!

IBF Lokomotiv Avesta – Sandvikens AIK 7-5 (2-0,1-3,4-2)

Utvisning 10:08 Josefin Berg (Obstruktion, 2 min) IBF Lokomotiv Avesta
Utvisning 12:52 Amanda Tillenius (Låsning av klubba, 2 min) IBF Lokomotiv Avesta
Utvisning 13:11 Johanna Eriksson (Hårt spel 2 min) Sandvikens AIK
Mål 18:44 3-3 Johanna Eriksson Sandvikens AIK