Loket på spelhumör – bjöd på målshow

Söndagens träningsmatch mot division 5 laget IBF Hedemora blev en klang och jubelföreställning för Loket! Gästerna hade svårt att hänga med när hemmalaget Lokomotiv tryckte gasen i botten. Segern kunde skrivas till hela 13-6.

Loket visade direkt i första perioden att gästerna från Hedemora skulle få det tufft. Hela 5-1 efter första akten. Hedemora hade också chanser men då visade Anton Blomberg upp bra spel och hade också lite hjälp från målramen. Nyförvärvet Mathias Sollander visade framfötterna direkt och visade vilken tillgång han kommer bli.
8

Loket fortsatte att vara det bättre laget och kan vinna den andra perioden med 3-1. Hedemora fick två chanser i power play men där spikade Loket igen. Ett stabilt spelande Loket i ledning med 8-2 efter två perioder.

9

Även det andra nyförvärvet Melker Blomberg imponerade!

Den tredje perioden blir ett riktigt målkalas åt bägge håll. Spelet öppnade upp sig mer. Även den perioden vinns av Loket. Med 5-4 denna gång.

Matchen som helhet så är det en jättebra insats av hela laget. Framförallt så känns linan med Fredrik Rosenblom, Linus Klinga och Mathias Sollander riktigt het. Känslan är att detta kan bli riktigt bra.

IBF Lokomotiv Avesta – IBF Hedemora 13-6 (5-1,3-1,5-4)

Publik: 49

Poängplockare Loket: Mathias Sollander 2+2, Fredrik Rosenblom 2+2, Mattias Änstgård 2+2, Melker Blomberg 1+3, Linus Klinga 2+1, Robin Klinga 2+0, Linus Alander 1+1, Johan Lindström 1+1.