Loket utslagna i kvarten

Loket tog sig vidare från gruppspelet som grupptvåa. Men väl i kvartsfinalen blev Insjöns division 2-lag för tuffa. Här berättar tränare Robert Lilja om sina synpunkter.

– Svårt å säga jättemycket om dagen. I sin helhet åker vi väl till Falun och ”gör det vi ska” – utan att få några egentliga fullträffar. Vi vinner dom matcherna vi ska vinna, men når inte riktigt upp i dom fullträffarna vi behöver nå för att störa något av division 2 gängen vi möter. Framförallt har vi lite strul med effektiviteten idag, vi får stundtals jobba helt groteskt för att få in den där rackarns bolluslingen. Jag är dock stolt över grabbarna! Framförallt för att vi håller vad vi ”lovat” varandra, att oavsett hur stela och slitna vi är så ska vi ge 110% till sista byte. Det gör vi. Och i kvarten åker vi tyvärr på en liten soppatorsk mot Insjöns division 2 lag. Vi skapar faktiskt ganska många och ganska fina lägen, men har inte riktigt orken, eller riktigt skärpan, att rå på dom idag. Inget konstigt med det, dom är ett riktigt bra innebandylag.
Vi åker hem utan att behöva skämmas, med en del bakläxor och en del utropstecken i bagaget. Nu ska vi finslipa och gnugga vidare inför premiären, vi ses i kopparhallen!

Resultat

Gruppspel
IBF Borlänge H2 – IBF Lokomotiv Avesta 5-0
IBF Lokomotiv Avesta – Digers BK 10-1
IBF Lokomotiv Avesta – Insjön H4 5-3

Kvartsfinal
Insjön H2 – IBF Lokomotiv Avesta 4-0