Lokomotiv fortsätter och ångar på!

Ännu en seger är bärgad för Lokomotiv. För söndagens motstånd stod IBF Falun ungdom för. Falun hade spelat fem matcher tidigare och tagit som vi tre segrar tills dess.

Falun börjar i ruggigt tempo och pressar på med ett ungt lag. Det dröjer inte länge förrän dom också lyckas ta ledningen med 1-0 efter fem minuter spel. Sedan så börjar vi sakta ånga på och äter oss in i matchen. Efter första perioden så står det 2-2, där vi kvitterat i periodens sista minut genom en snygg styrning av Oscar Lantz på Linus Klingas avslut.

Andra perioden så tar vi över och spelar med mera tålamod. Efter redan 30 sekunder så gör Niklas Lööv mål från höger kanten med ett stenhårt skott i målvaktens ”gubbkryss”. Efter två spelade perioder så står det 4-3 till oss, Falun får in en reducering i periodens sista minut.

Sista perioden känns som vi har under kontroll och spelar med mycket bollinnehav. Vinner sista perioden med 2-0 och matchens slutar totalt 6-3 till oss.

Vi gör en bra match och känns som vi åter tar ett steg framåt. Mycket boll och spelar med ett tålamod vilket gör att motståndaren hamnar i läget där dom måste jaga boll. Kul att vi reser oss snabbt efter förra helgens stora nederlag.