Oj oj oj.. Vilken match!! Tuuut tuuut!

Om man nångång har drömt om en match där den innehåller allt, så var det den matchen vi spelade i Söndags emot Insjön. Den innehöll allt!! Ledning, Likaläge, underläge, Likaläge, ledning, straffslag åt båda lagen, Utvisningar, mål i sista minuten och en utvisning i sista 15 sekunderna.

Ja, vi börjar bra emot ett lag som sätter en gigantisk press. Efter första perioden så leder vi med 1-4 och vinner skotten med 14-9. Sen faller vi tyvärr in i gamla spår och tar utvisningar som kostar oss ledningen. Insjön får grepp om matchen och reducerar till 5-6 innan vi får in viktiga 5-7 målet i slutet av andra perioden.

Tredje perioden börjar med en mardrömsstart för oss, 6-7 och 7-7 inom två minuter. Sen följer lagen varandra hela vägen till 10-10. Då får vi med oss straffslag i matchens sista minut, men vi bränner den tyvärr. Men detta leder till utvisning och vi får avsluta sista minuten med 5-4 spel. Då skjuter Robin Klinga in viktiga 10-11 målet från en omöjlig vinkel och segern känns nära. Men matchen är långt ifrån klart, Insjön plockar ut målvakten för att göra ett sista försök till kvittering. Med flera bra chanser så håller dom matchen levande, men idag står Anton Blomberg i målet och gör många viktiga räddningar. 19.45 får vi en utvisning emot oss och Insjön får spela sista sekunderna 6-4 meeeeen Anton lyckas rädda oss och vi vinner en riktigt spännande match.

Detta är en otroligt skön seger för oss. Vi visar att vi ger aldrig upp och lagets moral är otroligt starkt.

Den gemensamma serien delas upp nu till en Norr- och en Söderserie. Vi ligger mycket bra till för man tar med sig poängen ifrån den gemensamma serien. Vi har hittills lyckats skrapa ihop 15 poäng av 18 möjliga (5 vinster och 1 förlust). Vi är mycket nöjda hittills och ser fram emot att bara möta lagen i den södra delen.

Nästa match spelas emot Klinten IK i vår hemma borg, SÖNDAG 29/11 kl. 18:15

Klinten är i ett uppåt läge där dom kommer ifrån en match som dom vann. Räkna med ett revansch suget Klinten som kommer på besök.