Riktig uppläxning!

Lördag kväll skulle bli en spännande tillställning, och det blev den! Iallafall en period. Sen visade Älvdalen var skåpet skulle placeras.

Allt började som enligt plan och vi tog även ledningen efter 22 sekunder. Vi sätter hård press på Älvdalen som har svårt att skapa chanser. Efter första perioden står det 3-2 till Älvdalen men vi vinner skotten.

Andra perioden så växlar Älvdalen upp och flyttar boll fantastiskt och vi hamnar i läget där vi lär jobba hårt för att vinna kamper. Detta leder som oftast till att vi får domsluten emot oss. Älvdalen går upp till 5-2 ledning då vi drabbas av en 2+2+5 minuters utvisning!! Detta orkar vi givetvis inte hålla emot, Älvdalen gör tre mål under detta powerplay och orken är helt slut efter detta. Vi har svårt att hitta tillbaka och Älvdalen kan spela mer avslappnat.

Sista perioden är bara en stor uppvisning av Älvdalen så totalt kör över oss. Slut resultatet skrivs till hela 20-7 och vi är uppläxade av ett bra lag. Älvdalen som för ett par år sedan lirade i toppen av div3 bestämde för att lägga ner laget. För att åter starta samma lag men denna gång i div5. Laget spelar på en helt annan nivå jämfört med lagen i div5.

Vi fick oss en bra tankeställare och det är bara lära sig av denna match. Nästa helg så väntar Falun på hemmaplan.