Säker seger mot IBK Sala

Loket Ladies stod för en bra insats när man under fredagskvällen träningsmatchade mot IBK Sala i Domarhagen. Ett Loket fullt med energi kunde vinna komfortabelt med 8-2.

Loket börjar också bäst. Johanna Berg och Sandra Bergman kunde bägge hitta nät i den första perioden och se till att Loket har 2-0 efter 20 minuters spel. IBK Sala var dock långt ifrån ofarliga. Bortalaget vaskade också fram målchanser men Lokets målvakt Petra Holm briljerade i kassen.

Den andra perioden ser lite ut som den första, Loket är lite spetsigare. Även denna period vinner Loket med 2-0 och har därmed 4-0 efter två perioder. Loket har spelat med en härlig energi så långt. Och den press-innebandy man vill spela hade börjat sätta sig i benen.

Men Loket gick runt på mycket folk och hade en härlig inställning och pushade varandra hela tiden. I den tredje rinner Loket ifrån målmässigt. Man jobbade hårt för att Petra Holm skulle få hålla nollan men tyvärr höll det inte hela vägen. Loket kan dock till slut vinna tryggt med 8-2.

Petra Holm visade storform och var länge en levande mur i Loketkassen

Laget visar en grym moral och laget har tagit till sig det nya spelsättet på ett bra sätt. Man är beredd att jobba oerhört hårt för laget och det lovar gott för inför den andra delen av säsongen. Nästa helg väntar tuff match då laget tar sig an serieledande Storvik på bortaplan.

Förstakedjan med Therese Tillenius, Sandra Bergman och Cecilia Nyström hade stor show och stod för sju mål.

IBF Lokomotiv Avesta – IBK Sala 8-2 (2-0,2-0,4-2)