”Snillarna” spekulerar!

-Riktigt smörjmål! 
Säger Jocke Danielsson samtidigt som vi ser Hedemora SK göra 3-1 målet på klockslaget 5.56…
Nu närmar sig ÄNTLIGEN säsongen på riktigt, på söndag så är det dags. Klockan 18.15 så väntar Gagnef som motståndare i Domarhagen sporthall i Avesta.


Hur är känslan?

-Ovisst är väl ordet som vi söker. Vi har enbart spelat en träningsmatch och den gick över förväntan men det är svårt att dra några slutsatser ifrån den matchen. Känslan är bra inom laget. Vi har varit mycket folk på träningarna vilket gjort att vi har kunnat köra med högt tempo.


Vad kommer vara lyckan till framgång för Lokomotiv i div5?

-Det är nog enkelheten att spela med mycket vilja. Även om laget förra säsongen lirade Korp innebandy men laget har spelare som spelat både seriespel och hockey. Så nog kan vi bjuda upp till kamp i div5 denna säsong.

-Vi ska inte överdriva och säga att vi ska vinna serien men givetvis ska vi se till att göra det svårt för motståndet.

-Hittills så har vi enbart tränat i Åvestadalshallen, som är för liten för seriespel. Samtidigt så har detta gjort att vi fått träna med mycket högre tempo vilket kommer kännas annorlunda när vi kliver ut på Domarhagens golv. Helt övertygad om att detta är till våran fördel.


Hur ser spelarfronten ut? Skador?

-Vi har en av våra ”nyckelspelare” skadad, Fredrik Rosenblom. Han skadade ryggen under en folkrace tävling och ser ut att bli borta en stund. Samt Stefan ”Pappa” Klinga har haft problem med sin handled sen matchen emot Klinten. Men han har spelat för ”fullt” igen.

-Familjen Klinga kommer bli mycket betydelsefull för Lokomotiv. Stefan, Robin och Linus Klinga spelar med mycket energi och hittar varandra i alla möjliga situationer.

-Målvaktssidan ser mycket intressant ut. Jonny Eritz som stod i målet emot Klinten gjorde en kanonmatch. Sen har vi Fredrik Spennare som tidigare lirat med både Krylbo och Virsbo tillför otroligt mycket till laget. Målvakterna kommer bli en nyckelfigur för laget.


Söndag, Gagnef hemma? Hur går det?

-Ja, det kommer bli tufft! Gagnef har börjat med två segrar denna säsong, så det är förmodligen ett taggat Gagnef som kommer och hälsar på oss. Men vi är helt klart förberedda för detta! Får jag tippa (Jani) så blir det Seger 6-4. Nu ligger vi två omgångar efter dom andra lagen, pga avhopp av några lag i serien – Men nu j*vlar så smäller det då på Söndag!

  • KOM IHÅG: 18.15 Domarhagenskola, SÖNDAG den 18/10.

// Jani Leskelä & Joacim Danielsson (i en iskall ishall…)