Uddamålsförlust i Enviken

Det går fortsatt tungt för Loket. Lördagens bortamatch i Enviken innebar en ny förlust för Loket. Hemmalaget Enviken kunde avgöra sent och vinna med 8-7.

Loket börjar matchen riktigt sömnigt och Enviken drar upp tempot från start. Det står 3-0 till Enviken efter 02.47. Återigen en riktig mardrömsstart för Loket. Men Loket lyckas skaka av sig de inledande minuterna. Loket ar över spelet och får också utdelning framåt. När det är dags för periodpaus så har man närmat sig i protokollet. Dock 4-3 till Enviken efter första akten. Enviken hade första halvan medan Loket tog över sedan.

I den andra perioden fortsätter Loket att diktera villkoren. Man lyckas både gå ikapp och förbi. Har ledning 4-5 ett kort tag. Men Enviken avslutade dock perioden bra och kan göra tre raka kassar och ha 7-5 efter 40 minuters innebandy.

I den tredje går Loket ut och tar över spelet igen och pressar stundtals hårt emot Envikens kasse. Jonas Ahlin reducerar 7-6 och efter 12.04 kan Melker Blomberg stöta in 7-7. Då kändes det som Loket skulle gå mot segern. Men Enviken får chansen i powerplay och kan sätta 8-7, 15.48, precis när Loket blivit fulltaligt. Loket tar ut målvakten i slutet och har flera bra målchanser att ta matchen till förlängning. Men bolluslingen ville inte studsa Loket väg denna match.

Såklart otroligt tungt för Loket nu och inte mycket går lagets väg. Nu får man göra en bra träningsvecka och sedan ladda för match mot Älvdalen hemma i Kopparhallen kommande söndag.

Envikens IF – IBF Lokomotiv Avesta 8-7 (4-3,3-2,1-2)

Skott: 28-27 (10-12,12-7,6-8)