Uddamålsförlust i Forsbacka

Det blev en jämn och målrik match i Forsbacka. Precis som det alltid är där. Men denna gången var det Forsbacka som var det något bättre laget och kunde vinna med 10-9.

Här berättar Robert Lilja om matchen..
Jättejobbig torsk. Vi gör allt vi har pratat om i första perioden, vi har dom precis där vi vill ha dom och har matchen i ett järngrepp efter den. Sen inför andra händer nåt, vi går ut och gör raka motsatsen till vad vi pratat om, och får betala rejält för det. Bara några minuter in i andra har vi släppt 5 kassar. Och när det är dags för pausvila igen har vi förlorat perioden med 6 – 1. Vi kommer ut och gör en bättre tredje period. Men sitsen vi satt oss i visar sig bli för tuff, och vi orkar inte riktigt hela vägen ikapp.
Som sagt så känns den här förlusten jättejobbig. Aldrig kul att vinna 2 av 3 perioder men ändå åka hem tomhänt. Detta blev en rejäl käftsmäll till väckarklocka angående att vi måste vara på plats, göra jobbet, och följa planen i 3×20 minuter. Spretar vi ur ledet, eller snoozar på en ledning, så blir det kostsamt. Vi får rannsaka oss själva och sedan släppa denna och gå vidare till nästa. Förhoppningsvis har vi lärt oss nånting av det här.

Forsbacka IK – IBF Lokomotiv Avesta 10-9 (1-4,6-1,3-4)