Uddamålsförlust i Sala

Lokets damer träningsspelade även under söndagen mot IBK Sala. Lördagens fight mellan lagen vanns av Sala med 7-3. Den här matchen blev jämnare. Dock kunde IBK Sala vinna även den här matchen. Hemmalaget kunde vinna med 4-3 efter sent avgörande.

Loket börjar matchen bra och kan rättvist ta ledningen efter 6.27 genom Amanda Tillenius. Därefter växer IBK Sala in i matchen och jämnar ut spelet. Men det blir inga fler mål under den första perioden.

I den andra perioden skapas det chanser åt bägge håll även om det känns som Loket är bättre rent spelmässigt. IBK Sala kan ta ledningen med 2-1 innan Josefin Berg kan kvittera för Loket. 2-2 efter två perioder.

I den tredje perioden tar återigen IBK Sala ledningen 4.07 in i perioden. Men återigen kan Loket kvittera när Sandra Bergman hittar nätet efter 10.56. 3-3 och då kändes som Loket gick för segern och var det laget som skulle avgöra. Men det ville sig inte för Loket denna dag och IBK Sala kan trycka in 4-3 17.29. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Redan på tisdag spelar damlaget igen då man åker till Maserhallen för match mot Borlänge.

IBK Sala – IBF Lokomotiv Avesta 4-3 (0-1,2-1,2-1)