Vankas bortamatch för Lokomotiv!

På söndag så är det åter dags för Lokomotiv att spela. Säsongens första bortamatch väntar mot Nås IF. Laget har redan fått lite försprång i serien och hunnit spela tre matcher men inte lyckats tagit några poäng. Har inga erfarenheter av laget så det är svårt att säga hur detta ska gå.


Vi själva har tränat i veckan och det har varit mycket folk på träningarna (snittar på 18 utespelare och tre målvakter). Vi har diskuterat och jobbat med förra helgens ”problem”, att försöka hålla oss kalla och inte dra på oss dessa onödiga utvisningar. Dom höll på kosta oss mycket värdefulla poäng.

Samtidigt så kommer vi att göra lite justeringar i truppen. Det sker ett målvaktsbyte, Jonny Eritz ska göra sin riktiga debut. En målvakt som har visat på träningarna att det kommer bli konkurrens om första platsen mellan stolparna. På backsidan så kliver Dennis Karlsson och Anders Andersson in och ska bildar ett backpar. Båda spelarna var med föregående match men fick ingen speltid. Två backar som spelar med otrolig energi och kommer tillföra fart i försvarsspelet.

Forwardssidan så kliver Johan Lindström in i spelet och kompletterar kedjan med Charlie Karlsson och Mattias Änstgård. Johan är också en löpstark forward som gör att vi kommer kunna sätta en högre press.


Nyckeln till segern kommer vara familjen Klinga, dom visade redan föregående match att dom kommer bidra med poäng. Både Linus och Robin Klinga gjorde ett var sitt mål och skapade mycket vassa målchanser ihop med Stefan Klinga. 

Om jag ska tippa, så kommer vi hem med en 7-4 seger ifrån Nås, seeent söndag kväll! Uppdatering på resultatet kommer så fort matchen är färdig spelad.

Nu är det bara TAGGA och käka taggtråd till Söndag, klockan 13:30 vinner Stefan Klinga första tekningen!

 

// Tränarstaben!